Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi beți, depistați în traficul constănțean. Ce alcoolemie aveau

ro

08 Dec, 2022 13:22 1133 Marime text
Imagine de pe DN2A
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști!

Oficial de la IPJ Constanța. 

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, pe DN 2A, în orașul Ovidiu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Citește și: Imagini de impact. Șofer de TIR beat, depistat pe un drum din județul Constanța. Alți conducători auto au sunat la 112 (GALERIE FOTO+VIDEO)

La data de 7 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiuli Constanța - Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 59 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Persoana în cauză a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii