Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şofer sub influenţa băuturilor alcoolice depistat pe strada Brizei din Constanţa

ro

27 Dec, 2022 14:24 1500 Marime text
Sursa foto cu rol ilustrativ: IPj IaşiLa data de 26 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan.

Potrivit IPJ Constanţa, au fost controlate peste 200 de autovehicule, conducătorii auto fiind testați cu aparatul etilotest și/sau cu aparatul drug-test.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.900 de lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere, dintre care unul pentru depășirea, cu peste 50 km/h, a vitezei legale.

De asemenea, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier.
 
Exemplu:

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii au identificat un bărbat, care a condus un autoturism pe strada Brizei din municipiul Constanța  în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii