Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer prins pe un Drum Național. Conducea fără permis și cu documente expirate. Ce spun autoritățile

ro

18 Aug, 2023 14:38 812 Marime text
foto: Unsplash
La data de 17 august 2023, ora 20.35, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN24A, în satul Simila, comuna Zorleni, județul Vaslui au depistat și oprit, în vederea controlului, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice din data de 08 iunie 2023, pentru infracțiunea de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Totodată, polițiștii au constatat că inspecția tehnică periodică a vehiculului era expirată din data de 17 noiembrie 2022, iar polița RCA era expirată din data de 24 aprilie 2022, abateri pentru care conducătorul auto a fost sancționat contravențional, informează IPJ Vaslui. 

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană fără permis de conducere”.


Citește și:

Accident rutier grav pe DN2E85. Doi șoferi și patru pasageri răniți în urma unei coliziuni. Printre victime, trei copii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii