Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer din Voluntari acuzat de trei infracțiuni în urma unui accident rutier!

ro

15 Nov, 2023 14:35 878 Marime text
foto: Pexels La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 01:53, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil de pe strada Mircea Eliade din Voluntari, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Voluntari, pompieri militari și echipaj medical, pentru efectuarea activităților din competență.

Din primele verificări a rezultat faptul că, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mircea Eliade din orașul Voluntari, ar fi intrat în coliziune cu peretele unui imobil, după care cu peretele celui de al doilea imobil, iar din ultimul impact, a fost proiectat în gardul și peretele unui al treilea imobil.

La testarea conducătorului auto în vederea stabilirii prezenței în organism a alcoolului, aparatul alcooltest a indicat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite IPJ Ilfov. 

Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate cât și pentru prelevarea de mostre biologice.

La unitatea medicală, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul din dotare privind prezența în organism a unor substanțe psihoactive, dar și să-i fie prelevate mostre biologice, pentru  depistarea în organismul a unor astfel de substanțe.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, a mai punctat sursa citată. 




Citește și:

Știri ConstanțaPoliția Constanța depistează doi șoferi care au încălcat regimul rutier!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii