Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer din județul Iași, băut și fără permis, depistat pe strada Chiliei din Constanța

ro

06 Aug, 2021 14:08 1151 Marime text
  • Infracțiuni rutiere, constatate de polițiștii din județul Constanța.
  • În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.
La data de 4 august a.c., în jurul orei 11.15, polițiști din cadrul Secției 1 au identificat un bărbat, de 46 de ani, din județul Iași, care a condus un autoturism, pe strada Chiliei din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
La data de 5 august a.c., în jurul orei 10.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii expirate.
 
La data de 5 august a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că  un conducător auto se deplasează pe DN 22C, în localitatea Făclia, aflându-se sub influența alcoolului.

Polițiștii au oprit pentru control autoturismul indicat, iar la volanul acestuia au identificat un bărbat, de 31 de ani, care emana halenă alcoolică.

În urma testării cu aparatul etilotest, a  rezultat o concentrație în valoare de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice.
 
La data de 5 august a.c., în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un tânăr, de 16 ani, care a condus un  autoturism pe DC24, în apropiere de localitatea Casicea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii