Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer depistat în Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, cu substanțe interzise. S-a ales cu dosar penal

ro

02 Mar, 2024 16:00 632 Marime text



 
  • La data de 1 martie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au observat un autoturism care se deplasa pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu. La vederea polițiștilor, conducătorul auto a schimbat brusc direcția de deplasare.
 
Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, reușind interceptarea vehiculului după aproximativ 500 de metri, potrivit IPJ Constanța.
 
Conducătorul auto a fost legitimat, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 30 de ani.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 

„În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un recipient din plastic ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive”, transmit polițiștii.
 

În cauză, au fost sesizați polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.
 
Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, fiind condus ulterior la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
 

„În urma testării rapide a probelor bilogice recoltate, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală”, specifică sursa citată.

 
Citește și
Suspecți de trafic de droguri reținuți la Constanța! Substanțele interzise aduse în țară din Spania prin intermediul unei firme de curierat (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii