Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer beat, depistat de polițiști pe Autostrada A4. Ce alcoolemie avea

ro

12 Oct, 2022 14:19 1151 Marime text
Șofer băut, foto: IPJ Constanța
Astăzi, în jurul orei 13.10, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un ansamblu format din autoutilitară și 2 semiremorci, pe Autostrada A4, la km. 21, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.,informează IPJ Constanța. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice. 


Acțiunea polițiștilor de astăzi se desfășoară la nivelul tuturor țărilor membre ale organizației internaționale ROADPOL, intervalul având specificul de prevenire a evenimentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și cele destinate transportului de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Acțiunea, cu denumirea TRUCK&BUS, se desfășoară la nivel național, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în conformitate cu Planul de operațiuni al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL), la care România este parte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii