Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Romned Port Operator SA, aproape 3 milioane de euro profit!

ro

09 May, 2023 00:00 2672 Marime text
  • Romned Port Operator SA a anunțat un profit pe anul 2022 în valoare de 14.211.425 lei
 
 
Societatea Romned Port Operator SA s-a întrunit în ședința din 5 aprilie 2023, prin care s-a aprobat descărcarea de gestiune a administratorilor, aprobarea Raportului de gestiune a Consiliului de Administrație și situațiile financiare pentru exercițiul financiar 2022. Decizia a fost publicată la dată recentă în Monitorul Oficial al României.
 

Profit pe anul 2022 

 
Romned Port Operator SA a anunțat un profit pe anul 2022 în valoare de 14.211.425 lei
 
În aceeși ședință s-a stabilit modul de reapartizarea a profitului aferent anului 2022, respectiv suma 14.211.425 lei, sub formă de dividende pentru acționari, cât și revocarea auditorului financiar intern Popescu Adina.
 

Despre societatea Romned Port Operator SA

 
Societatea s-a înființat în anul 1991 și desfășoară activități de manipulare în Portul Constanța. Acționarii firmei sunt Greavu Sorin Constantin 51,3569%, Băldescu Victor Alexandru 47,1612% și un procent de 1,4819% aparține acționarilor tip listă, rsepectiv 24 de personae fizice.
 
Conducerea executivă a societății este asigurată de acționarul majoritar Greavu Sorin Constantin care deține funcția de director general, cât și calitatea de președinte consiliu de administrație alături de Iacob Cristina și Popescu Cornel.
 
Auditarea societății este asigurată de Rădulescu Audit Cont Partners SRL prin Rădulescu Gheorghe.
 
Societatea desfășoară activități și la punctele de lucru Incinta Port Comercial Mangalia (care aparține de UAT Limanu), dar și sectoare de plajă în Mamaia, Costinești, Eforie, etc.
 
Exercițiul financiar al anului 2021 arată cifră de afaceri în valoare de 12.308.282 lei, profit 3.623.079 lei și 107 angajați.
 
Greavu Sorin Constantin mai deține calitatea de asociat și/sau administrator în societățile Dorna Estival SRL din Neptun, în Seamans Pub SRL, în Pretorian Systems SRL - cu sediul în Câmpulug, care este cu întrerupere temporară de activitate. De asemenea, deține calitatea de asociat și/sau administrator în Romned SA, aflată sub incidența Legii 85/2014 și în societățile radiate Stratos Leasing IFN SA București și Capital-Invest IFN SA.
 
Băldescu Victor Alexandru are calitatea de asociat și/sau administrator în Dorna Estival SRL, R.C. Cola Bottling RO-SA SRL din București, Seamans Pub SRL, Vicnel SRL din București, Victor Week-End Expres SRL din București, Pretorian Systems SRL cu sediul în Câmpulug și cu întrerupere temporară de activitate și în societățile aflate sub incidența Lg. 85/2014 Romned SA și Auto Solution SRL, cea din urmă tot din București.
 
 
 
PRECIZĂRI:


 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Citește și:

Iată componenţa noului Consiliu de Administraţie al societăţii Dorna Estival SA

Ce a decis Consiliul de Administraţie al Romned Port Operator SA în legătură cu Sorin-Constantin Greavu

Dorna Estival SA, convocată în Adunare Generală! Ce se află pe ordinea de zi

Acţionarii societăţii Romned Port Operator SA, convocați în AGOA. Pe ordinea de zi, revocarea auditorului financiar intern

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii