Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:33 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Primăriei Valu lui Traian, licitaţii pentru achiziţia de materiale de construcţii. Cine le-a câştigat? (document)

ro

11 Aug, 2017 00:00 3156 Marime text
Compartimentul de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Valu lui Traian SRL, în calitate de autoritate contractantă, a atribuit luna trecută două contracte de achiziţie materiale de construcţii.
 
Potrivit reprezentantului Primăriei Valu lui Traian, Ionela Zota, achiziţia vizează lucrări curente derulate de SRL-ul Consiliului Local al comunei, respectiv construcţia gardurilor pentru cele două noi cimitire - ortodox, respectiv musulman - care se vor amenaja pe o suprafaţă de aproximativ patru hectare.

Materialele de construcţii se vor achiziţiona pe trei loturi: lot 1 - piatră şi nisip în valoare estimată de 140.000 de lei, conform caietului de sarcini; lot 2 - ţeavă şi plasă de gard în valoare estimată de 125.000 de lei, conform caietului de sarcini; lot 3 - diverse materiale de construcţii în valoare estimată de 285.000 de lei, conform caietului de sarcini. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

Unul dintre contracte are o valoare de 46.218,49 de lei şi a fost adjudecat de SC Simela Trans SRL, din localitatea Valu lui Traian, înfiinţată în 2001, cu un capital social de 200 de lei. Marian Simion este unicul acţionar şi administratorul societăţii, care are ca obiect de activitate transporturi rutiere de mărfuri.
  Cel de-al doilea contract, în valoare de 125.439,13 lei, a revenit celor de la SC Max SRL, din localitatea Murfatlar. Aceeaşi societate comercială şi-a adjudecat şi cel de-al treilea lot, în valoare de 140.995,58 de lei. Societatea a fost înfiinţată în 1992 şi are un capital social de 21.800 de lei. Acţionari sunt Mihai Dumitru, Iulian-Cătălin Dumitru şi Ionuţ-Mădălin Dumitru. Administratorul societăţii este Mihai Dumitru. Domeniul de activitate principal este comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii