Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Laureat Company SRL închide două puncte de lucru din Constanța

ro

03 Mar, 2024 19:35 662 Marime text
Foto: PexelsAsociatul societății LAUREAT COMPANY - S.R.L a decis desființarea a două puncte de lucru din municipiul Constanța.

Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Ismail Sali în calitate de unic asociat a decis ca mandatul său în funcția de administrator al firmei să fie pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare.

De asemenea, având în vedere prevederile art. 1885 alin. 1 din Codul Civil, se stabileşte durata societăţii ca fiind nedeterminată.

Totodată, decide desfiinţarea punctului de lucru situat în municipiul Constanţa, str. Soveja nr. FN, (vis-a-vis de Oficiul Poştal nr. 7) zona TOMIS III, judeţul Constanţa și desfiinţarea punctului de lucru situat în municipiul Constanţa, bd. Alexandru Lăpuşneanu, Complex Comercial TOMIS III - Major COMPREST, spaţiul comercial nr. 9, judeţul Constanţa.

Despre LAUREAT COMPANY SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 3 martie 2024, societatea a fost înființată în anul 2003 și are sediul în Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr. 33. Firma se ocupă cu „Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare“.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 550 de lei, pierdere de 5881 lei și niciun angajat.

Unic asociat și administrator este Ismail Sali. Acesta mai figurează ca asociat 50% și administrator la Jelasami Business SRL Constanța și administrator la Amir Ismail SRL Constanța.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Firma care controlează lanțul de supermarketuri Penny, la judecată cu ANPC - Comisariatul Județean Protecția Consumatorilor Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii