Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Cosco Romania Shipping and Tranding SRL are un nou administrator

ro

16 Aug, 2021 10:49 1739 Marime text
  • Modificări în cadrul societății Cosco Romania Shipping and Tranding SRL.
Wang Songwen, cetățean chinez, în calitate de asociat unic al societății Cosco Romania Shipping and Tranding SRL, cu sediul în Constanța, a hotărât în unanimitate revocarea mandatului administratorului Tian Feng, membru al Consiloiului de administrație al societății.
 
Totodată, Songwen a hotărât numirea lui Ma Junxiang, cetățean chinez, în funcția de administrator, membru al Consiliului de administrație al societății, până la data de 13.05.2025.
 
De asemenea, asociatul unic a hotărât prelungirea mandatului administratorilor Wang Songwen, președinte al Consiliului de administrație, Xiao Zhirong, membru al Consiliului de administrație și Li Zhenyu, membru al Consiliului de administrație, până la data de 13.05.2025.
 
În urma acestor modificări, societatea va fi administrată de un consiliu de administrație format din patru membri, numiți până la data de 13.05.2025, după cum urmează: Wang Songwen (președinte), Xiao Zhirong (membru), Ma Junxiang (membru), Li  Zhenyu (membru).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Ce a decis asociatul unic al firmei Cosco Romanian Shipping and Trading
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii