Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Cooperativă Meşteşugărească OPTINOVA, dizolvată

ro

16 Sep, 2018 12:08 1361 Marime text

Adunarea Generală Extraordinară a membrilor cooperatori ai Societăţii Cooperative Meşteşugăreşti OPTINOVA, legal şi statuar constituită, la sediul societăţii, în data de 24.08.2018, a hotărât următoarele:
 
Dizolvarea Societăţii Cooperative Meşteşugăreşti OPTINOVA. Totodată, actul rămas în urma achitării sumelor datorate creditorilor societăţii şi a părţii divizibile către membrii cooperatori în funcţie de participarea acestora la capitalul social se va transmite către Socieratea Cooperativă Meşteşugărească VICTORIA, cu sediul în Constanţa, legal reprezentată prin administrator unic, Şerban Dan.
 
De asemenea, membrii cooperatori au decis numirea în funcţie de lichidator a Întreprinderii Profesionale cu Răspundere Limitată EUROLEVEL PARTNERS IPURL, cu sediul în Constanţa, legal reprezentată prin Cernat Andreia-Maria.
 
În cadrul adunării, s-a stabilit remuneraţia cuvenită lichidatorului pentru întreaga acţiune de lichidare în cuantum de 1.000 lei.
 
În cele din urmă, se împuterniceşte Şerban Dan, domiciliat în Constanţa, în calitate de preşedinte de şedinţă, să semneze, în numele şi pe seama membrilor cooperatori, hotărârea, adoptată de această Adunare Generală Extraordinară, şi să îndeplinească toate formalităţile cerute de lege pentru înregistrarea şi punerea în executare a acestei hotărâri, precum şi pentru asigurarea opozabilităţii lor faţă de terţi.
 
Hotârârea a fost publicată în Monitorul Oficial, în data de 24.08.2018.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii