Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societate recent înființată la Murfatlar. Cine este fondator

ro

23 Jul, 2023 13:40 1422 Marime text
 
În baza cererii nr. 71549 din data de 16.06.2023 şi a actelor doveditoare depuse, a fost dispusă autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea profesionistului : PRETURI REDUSE ECOM - S.R.L..
 
Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial societatea are sediul social în localitatea Murfatlar, oraşul Murfatlar, Calea Bucureşti nr. 1 judeţul Constanţa .
 
Domeniul principal de activitate îl reprezintă  - Comerţ cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioşcuri şi pieţe, iar activitatea principală - Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.
 
Capitalul social al firmei este 200 lei, total părţi sociale: 20 a 10 lei fiecare 100 lei, total părţi sociale: 10 a 10 lei fiecare, iar fondator și administrator este Farauanu Răzvan-Constantin, cu domiciliul în judeţul Constanţa, loc. Murfatlar.  

Durata de funcţionare este nedeterminată
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și: 

Firme ConstanțaTag Expert International SRL, din județul Dâmbovița, s-a mutat în Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii