Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Energetică Electrica SA dorește să cumpere din activele CEZ, în consorțiu cu alte două societăți

ro

03 Jun, 2020 12:57 1505 Marime text
La Bursa de Valori Bucureși a fost raportat faptul că Societata Energetică Electrica SA ia în calcul posibilitatea participării, în consorțiu cu alte două firme, în cadrul unei proceduri de vânzare competitive organizate de CEZ a.s.  Mai precis, Electrica va cumpăra din activele CEZ.
 
Raportul face referire la explorarea de către Electrica a posibilității participării, în consorțiu cu două alte societăți, în cadrul unei proceduri de vânzare competitive organizate de CEZ a.s.
 
Electrica dorește să informeze acționării și investitorii cu privire la faptul că este în curs de a explora posibilitatea participării sale, în cadrul unui potențial consorțiu format împreună cu Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie S.A. (S.A.P.E. S.A.) și Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica S.A., la procedura competitivă organizată de CEZ a.s. pentru vânzarea filialelor sale din România.
 
Electrica va informa în mod prompt acționării și investitorii în legătură cu orice aspecte privind potențiala participare în cadrul proiectului descris mai sus, ce vor trebui raportate în conformitate cu prevederile legale aplicabile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii