Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șocant Un bărbat din comuna Rotunda, județul Olt, a fost bătut! Doi infractori l-au răpit

ro

10 Jul, 2023 11:29 1134 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Sâmbătă, pe 8 iulie, în jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență – 112 – cu privire la agresarea fizică asupra unui bărbat de către mai multe persoane.
  • Ulterior, victima a fost introdusă cu forța într-un autoturism, în comuna Rotunda, din județul Olt.
 
Sâmbătă, pe 8 iulie, în comuna Rotunda, județul Olt, un bărbat a fost lovit și dus cu forța într-o mașină.
 
La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu.
 
Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 38 de ani, din comuna Rotunda, județul Olt, în timp ce se afla la un local public din localitate, pe fondul unor discutii contradictorii, ar fi fost agresat fizic de către doi bărbați, în vârstă de 43 de ani, respectiv 32 de ani, ambii din comuna Rotunda.
 
Ulterior, bărbatul de 38 de ani a fost introdus cu forța într-un autoturism, care s-a deplasat într-o direcție necunoscută.
 
În urma activităților investigativ-operative, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au identificat victima la domiciliul bărbatului de 43 de ani.
 
În urma evenimentului, bărbatul de 38 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal.
 
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și lipsirea de libertate în mod ilegal, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale.
 
În urma probatoriului administrat desfășurat următoarea zi, pe 9 iulie, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor doi bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.
 
În cursul aceleiași zile, cei doi bărbați au fost prezentați Judecătoriei Caracal, care a dispus măsura arestului la domiciliu față de bărbatul de 43 de ani, iar bărbatul de 32 de ani este cercetat în stare de libertate.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, mai adaugă Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Citește și:

Cazul bătrânilor torturați în azile! Întâlnire de lucru la Guvernul României! Mai mulți miniștri, chemați de premierul Marcel CiolacuCazul bătrânilor torturați în azile! Întâlnire de lucru la Guvernul României! Mai mulți miniștri, chemați de premierul Marcel Ciolacu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii