Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:49 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soare Aurelian, noul administrator al SC Laborator și Restaurant Tic-Tac SA

ro

16 Jan, 2016 16:02 1353 Marime text
Adunarea generala a SC Laborator și Restaurant Tic-Tac SA a decis prin horărârea nr. 8/2015 revocarea din funcția de administrator a doamnei Ionescu Filadelfia. Administrarea societății va fl asigurată de Soare Aurelian pe o perioada de patru ani.


Potrivit Registrului Comerţului, firma Laborator și Restaurant Tic-Tac SA fost înfiinţată în anul 1995 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Cişmelei. Cu un capital social subscris de 200.797,5 lei, divizat în 80.319 acţiuni nominative, firma are ca obiect de activitate „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“. Ca acţionar persoană juridică apare societatea Agrosefag SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul 1 Mai nr. 17B, cu 803 acţiuni (1% din capitalul social). Acţionar persoană fizică este Aurelian Soare, născut pe 10.03.1961, în Fântânele, care deţine 79.516 acţiuni (99% din capitalul social). Administratorul societăţii a fost Filadelfia Ionescu, născută pe 16.11.1969, în Hârşova. La finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 938.667 de lei, un profit de 466.129 de lei și opt salariaţi.
 Alte afaceri
 
Potrivit Registrului Comerţului, numele lui Aurelian Soare apare în următoarele societăţi: Agro Sofil SRL, Agrosefag SRL, Algera Com SRL, Eraos SA, Fila S.H. SRL, Floor Cover Solutions SRL, Grain Tomis SRL, Intermed Grain Trans SRL, Montana Azuga SRL, Pescăruşul Vesel SRL, Predeal Holidays SA, Pro Granido SRL, Prod Transports Cereals SA, Ravena Impex SRL, Rogusto Line SRL, Soare Aurelian Întreprindere Individuală, Tomis Real Estate SRL, dar şi în Intro SRL (radiată), Dancris Impex SRL (radiată), SCF Trading SA (radiată) şi Siloz Agigea SA (radiată). Filadelfia Ionescu apare ca asociat în SC Tomis Real Estate Imobiliare SRL. În calitate de administrator mai apare şi în SC Pescăruşul Vesel SRL şi în Prod Transports Cereals.
 
Citeste si

 
Undă verde pentru blocul de pe strada Oborului Ce a obţinut de la Primăria Constanţa Aurelian Soare, fratele fostului primar din Cogealac
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii