Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SN Nuclearelectrica verifică comportamentul construcțiilor prin măsurători la tasare. Două imobile de la Cernavodă și unul din Constanța, vizate

ro

22 May, 2024 14:30 576 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica SA achiziționează servicii de urmărire a comportării construcțiilor prin măsurători de tasare la următoarele imobile proprietatea SNN – Pavilion Administrativ (Pav #0 Platforma CNE Cernavodă), imobil SNN, strada Polonă din București, bloc locuințe de intervenție A#1 din Cernavodă și bloc locuințe de intervenție de pe strada Bogdan Vodă din Constanța.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor și data licitației este 24 mai 2024, iar valoarea achiziției este estimată la suma de 113.264 lei.
 
Măsurătorile de tasare constau în monitorizarea propriu-zisă a tasărilor cu aparatura specifică și interpretarea rezultatelor începând cu anul 2024 până în anul 2027 inclusiv. Măsurătorilor se vor efectua o dată pe an. După fiecare tranșă de măsurători se va întocmi un raport pentru toate clădirile, care va conține rezultatele acestora, prelucrarea și interpretarea datelor, concluzii și recomandări.
 
Prima tranșă de măsurători se va realiza în anul 2024, în iunie.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și
CNE Cernavodă, achiziție de aproape 4 milioane de euro pentru servicii de asistență tehnică și consultanță de specialitate
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii