Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:32 21 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SN Nuclearelectrica cumpără servicii de capturare și evacuare animale fără stăpân din obiective ce aparțin CNE Cernavodă

ro

19 Feb, 2021 09:40 1545 Marime text
  •  Societatea Națională Nuclearelectrica SA organizează licitație publică pentru a cumpăra servicii complete de capturare și evacuare animale fără stăpân din obiective ce aparțin CNE Cernavodă, anunț ce poate fi consultat în secțiunea Documente.
Societatea Națională Nuclearelectrica SA organizează licitație publică pentru a cumpăra servicii complete de capturare și evacuare animale fără stăpân din obiective ce aparțin CNE Cernavodă. Valoarea estimată a contractului este de 174.000 lei.
 
Descrierea contractului
 
 Achiziția are ca obiect prestarea de servicii complete de capturare și evacuare animale fără stăpân din obiective ce aparțin CNE Cernavoda.

 Serviciile constau in urmatoarele activitati:

1. Deplasarea in teren, prinderea si transportul in adapost a animalelor fara stapan, trierea si tratamentele medicale, in conditiile legii. Cainii capturati vor fi transportati la centrul (baza) de gestionare a cainilor fara stapan, unde vor fi supusi urmatoarelor tratamente: Vaccin antirabic, Sterilizare, Deparazitare interna+externa, Crotaliere.

2. Operatorul serviciilor specializate pentru gestionarea animalelor fără stăpân este obligat să asigure animalelor adăpost, hrană și tratament medical în conformitate cu Legea 205/ 2004 privind protecția animalelor, cu modificările și completările aduse prin următoarele acte: Legea 171/ 2017, Legea 203/ 2018, OUG 175/ 2020 și în concordanță cu OUG 155/ 2011 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân, cu modificările și completările aduse prin următoarele acte: Legea 227/ 2002, Legea 391/ 2006, Legea 258/ 2013, Legea 187/ 2012.

3. Animalele vor fi prinse folosind arme cu sageti ce contin substante tranchilizante, plase speciale sau capcane, astfel incat sa nu fie ranite in timpul capturarii. Se va folosi o echipa special instruita in folosirea tehnicilor de prindere a animalelor.

4. Perioada maxima de răspuns la solicitarea achizitorului pentru efectuarea constatării si evacuarea animalelor este de 2 zile lucrătoare, de la momentul notificării prin telefon, fax sau e-mail. Echipajul se va deplasa in zona din care a fost primita sesizarea, in timpul programului de lucru, de luni pana vineri intre orele 7.30-16.00.

5. Operatorul serviciilor specializate va asigura dotarea echipajului de capturare cu autovehicul prevazut cu spatiu acoperit, protejat de intemperii, de dimensiuni incapatoare, pentru transportarea animalelor capturate, dotat cu custi individuale fixate corespunzator pentru a preveni deplasarea lor in timpul calatoriei si ventilat.

6. Activitatea personalului va fi supravegheata din partea prestatorului de catre o persoana coordonatoare.

7. Operatorul desemnat cu prestarea serviciilor de capturare, trebuie sa aiba personalul instruit in folosirea tehnicilor de prindere, astfel incat animalele sa nu fie ranite in timpul capturarii. Imobilizarea animalelor fara stapan, prin administrarea de la distanta a unor substante tranchilizante, cu ajutorul armelor utilizate sau sarbacanelor, se va efectuata pe propria raspundere si dupa luarea tuturor masurilor de precautie pentru a preveni accidentele-incluzand aici si accidentarea personalului propriu; operatorul va dota si instrui echipajele pentru folosirea armelor cu sageti ce contin substante tranchilizante.

Substantele utilizate pentru imobilizarea animalelor trebuie sa fie aprobate de organele sanitar veterinare, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Se vor asigura servicii de capturare și evacuare animale fără stăpân pentru un număr de 200 câini, pe o perioadă de 48 luni, din următoarele locații ale CNE Cernavodă: - Zona protejată a Unităților 1 & 2; - Platfoma CNE Cernavodă (zona controlată); - Complexul de locuințe Campus; - Zona împrejmuită pentru care este proprietar CNE (curtea blocurilor A1, T2 și T3); - Curtea căminului 150 locuri de cazare; - Curtea căminului din Str. Salciei (Columbia); - Garaj Auto.

Persoanele cu funcție de decizie în cadrul entitatii contractante cu privire la organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Valentin Ovidiu Nae - Director Sucursala CNE Cernavoda; - Adrian Mihai - Director Directie de Productie CNE Cernavoda, Inlocuitor de drept Director CNE; - Valerian Sorin Ghelbereu – Director Tehnic, Inlocuitor de drept Director CNE - Carmen Mihaela Frunză - Director economic CNE Cernavoda; - Georgeta Ionescu – Sef Serviciu Financiar, Inlocuitor de drept Director Economic CNE - Sibel Chespi – Sef Serviciu Contabilitate si Patrimoniu, Inlocuitor de drept Director Economic CNE - Milica Raduta –Sef Birou Juridic si Contencios - Dana Lavinia Vladu-Dinu - Consilier juridic Principal, Inlocuitor de drept Sef Birou Juridic si Contencios - Horatiu Ionescu - Inginer Sef Departament Planificare Strategica si Achizitii (DPSA) - Florin Georgescu – Sef Serviciu Achizitii Produse, Inlocuitor de drept Inginer Sef DPSA - Mihaela Hada - Sef Serviciu Control Materiale, Inlocuitor de drept Inginer Sef DPSA - Cristian Ion Predescu - Sef Serviciu Planificare Strategica, Inlocuitor de drept Inginer Sef DPSA - Ileana Tiron – Sef Serviciu Achizitii Servicii si Lucrari (SASL) - Daniel Elian Mircea – Inginer Specialist SASL, Inlocuitor de drept Sef Serviciu SASL - Ionela Constandache – Referent de specialitate - Alexandru Bârzan – Șef Birou Complex Cazare - Cristinel Gheorghe Roșu – Inginer Șef Suport Servicii

 Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participareest data de 08.03.2021, ora 15.00.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii