Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situație actualizată! În județul Constanța mai sunt 2 localități parțial nealimentate cu energie electrică

ro

30 Nov, 2023 15:58 810 Marime text
Foto: PexelsUn număr total de 153 de echipe ale Rețele Electrice Dobrogea, ale contractorilor și mobilizate de la alte regiuni continuă să lucreze pentru remedierea tuturor defectelor provocate de  fenomenele meteorologice de cod roșu.

Potrivit Rețele Electrice Dobrogea, la ora 14, în județele Ialomița și Calarasi fuseseră remediate toate incidentele în rețele de medie tensiune, astfel că nu mai erau localități nealimentate. Echipele intervin în continuare pentru a repara multiple deranjamente individuale și colective în rețelele de joasă tensiune.

În județul Constanța mai erau parțial nealimentate 2 localități, iar echipele lucrează și pentru remedierea deranjamentelor individuale și colective în tot județul.

Majoritatea clienților cu alimentare întreruptă se află în 14 localități din județul Tulcea, din care 11 cu alimentarea întreruptă parțial.

„Reamintim că suprafața mare afectată de vântul cu viteze de peste 100 km/h și precipitații, precum și accesul dificil în zonele cu defecte din cauza ploii și noroiului, majorează duratele de intervenție.
Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale, iar echipele vor lucra pentru reluarea alimentării la toți clienții afectați. Odată cu remedierea rețelelor de medie tensiune care alimentează localitățile, echipele repară și deranjamentele de joasă tensiune în interiorul localităților“ - au mai precizat reprezentanții Rețele Electrice Dobrogea.

Citește și: 

RAJA ConstanțaLista actualizată a localităților din județ unde nu este apă potabilă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii