Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului rutier la nivel național în această dimineață

ro

29 Mar, 2023 08:11 825 Marime text
foto:infotraficromania.ro Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, la data de 29 Martie 2023, ora 07:00, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare, carosabilul fiind umed și temperaturile negative, pe mai multe artere rutiere din județele Covasna, Gorj, Maramureș și Prahova. Nu sunt impuse restricții de trafic și se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești se circulă preponderent pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună, temperaturi negative și valori normale de trafic.

Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se deplasează pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii