Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului rutier la nivel național. Cum se circulă pe A2

ro

14 Apr, 2023 08:03 895 Marime text
 foto: infotraficromania.ro.
Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, la data de 14 Aprilie 2023, ora 07:00, traficul este deviat către DN 1 de pe Autostrada A1 sensul Sebeș – Sibiu, de la kilometrul 292 (Cunța) la kilometrul 270 (Săliște), pentru efectuarea manevrelor de repunere pe roți a unui autotren răsturnat în cursul nopții. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime. Valorile de trafic sunt reduse.

Se estimează reluarea circulației pe segmentul de autostradă după ora 7.30.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale.


Recomandăm conducătorilor auto să-și planifice cu atenție deplasările în perioada Sărbătorilor Pascale și să ia în considerare restricțiile impuse ca urmare a lucrărilor la carosabil, efectuate pe arterele rutiere principale, respectiv:

– pe Autostrada Soarelui, tronson kilometric 142 – 148 (reabilitare pod peste Brațul Borcea), unde se circulă pe o bandă pentru fiecare direcție;

– DN 7 (Valea Oltului), între kilometrii 246 – 251 (localitățile Lazaret – Boița, județul Sibiu), unde se circulă dirijat, pe un sens.

Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic și de drum, măriţi distanţa dintre vehicule, iar pe pe autostradă nu opriți în mod nejustificat și nu circulați pe banda de urgență. Asigurați-vă înaintea schimbării benzii sau a direcției și semnalizați din timp această intenție! Manifestați respect față de ceilalți participanți la trafic!

Vă reamintim că viteza excesivă şi viteza neadaptată la condiţiile de drum sau de trafic reprezintă principalele cauze ale accidentelor rutiere!, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii