Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:35 21 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului la ora 19.30 Restricții rutiere instituite. Porturile de la Marea Neagră, închise

ro

06 Feb, 2020 20:01 1910 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la ora 19:30, situația traficului se prezintă astfel:
 
În continuare, la nivelul județului Tulcea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca drumurile naționale si judetene să fie inchise pentru toate categoriile de vehicule, cu excepția DN 22 Tulcea – Smârdan și DN 22E Garvăn – IC Brătianu, acolo unde circulația rutieră a fost reluată doar pentru autoturisme.
 
Din cauza viscolului, traficul rutier rămâne închis pe Autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul cuprins între kilometrii 105 (Drajna) – 144 (Fetești).
                               
 drumuri naționale cu trafic oprit:
 
- judetul Constanța, DN 2A Hârșova – Ovidiu este închis traficului
rutier, din cauza viscolului.
 
 restricții rutiere instituite:
 
-  în județul Botoșani, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DE 58 Botoșani –Suceava și DE 58 Botoșani – Iași;
 
-  în județul Constanța, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN22C Cernavodă –Murfatlar, DN 3 Ostrov-Murfatlar, DN22 Ovidiu – Tulcea, DN22A Hîrșova- Tulcea, DN2A Hârșova – Ovidiu și DN38 Agigea –Negru Vodă;

 
-  în județul Iași, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN28 Roman - Târgu Frumos, DN 28A Târgu Frumos – Pașcani și DN 28B Târgu Frumos – Hârlău;
 
-  în județul Tulcea, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN 22 Tulcea – Babadag-Baia- limită cu jud. Constanța și pe DN 22E Garbăn – IC Brătianu.
 
- în județul Călărași,  traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN 21 Călărași – Slobozia
 
traficul feroviar: nu sunt magistrale sau secții de cale ferată cu circulația întreruptă din cauza condițiilor meteorologice.
 
traficul aerian: nu s-au înregistrat probleme cauzate de efectele fenomenelor meteorologice.
 
traficul maritim și fluvial: în județul Constanța, din cauza vântului puternic, toate porturile și-au suspendat activitatea.
 
Se recoamndă conducătorilor auto ca pe drumurile aflate sub cod galben, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii