Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului în această dimineață. Unde sunt restricții de circulație

ro

24 Apr, 2023 08:03 846 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier.
 
Referitor la condițiile meteo-rutiere, la nivelul țării se circulă în general pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, în creștere pe drumurile naționale de la intrările în marile orașe.
 
Circulația rutieră rămâne restricționată, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, pe DN 7CC - Centura Călimănești, la kilometrul 3+150 de metri, orașul Călimănești, județul Vâlcea. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor și semnalizat cu balize și indicatoare.
 

Conduceți cu atenție, adaptând viteza la condițiile de trafic și drum, păstrând o distanță de siguranță între autovehicule și respectând toate regulile de circulație!, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei RomâneCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii