Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului în această dimineață. Cum se circulă pe drumurile din țară

ro

18 Jun, 2021 07:11 1209 Marime text
  • Este semnalată ploaie ușoară pe principalele artere rutiere, printre care și autostrada A2 București-Constanța. 
INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.
 
Este semnalată ploaie ușoară pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN1 București-Brașov, circulându-se n condițiile unui carosabil umed, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.
 
În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală a DN 1A (loc. Mogoșoaia) și DN 4 (loc. Popești Leordeni), dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni. 
 
Începând din data de 15 iunie 2021, pe DN 65 Pitești-Slatina, la kilometrul 58, în localitatea Valea Mare, județul Olt, traficul se desfășoară îngreunat întrucât au început lucrările la Drumul Expres Craiova – Pitești.
 

„Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate”, precizează INFOTRAFIC.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii