Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația la nivelul județului Tulcea. 46 localități încă nu au curent electric

ro

27 Nov, 2023 15:18 1160 Marime text

Sursa foto: ISU Tulcea

 
  • Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Delta Tulcea, la orele 13.00, 46 localități și 35098 de  persoane   încă sunt afectate de lipsa energiei electrice, iar 117 persoane au fost salvate de structurile MAI și Autoritățile Publice Locale
 
Din fericire, în acest moment, nu sunt persoane rămase blocate în autoturisme.
 

„În zona localității Victoria și în zona localității Beștepe sunt trei autoturisme rămase înzăpezite, fără persoane în interior”, declară pompierii de la ISU Delta Tulcea.

 

„De asemenea, în localitatea Mihail Kogălniceanu, este format un nod rutier iar în acest moment, se lucrează pentru deszăpezirea tronsonului de drum E87 Mihail Kogălniceanu – Tulcea”, se mai arată de către ISU.

Totodată, un pacient care urma să fie transportat de către ambulanța SAJ la Spitalul Județean de urgență Tulcea, a fost preluat de către elicopterul SMURD.
 

„În continuare, pompierii tulceni, împreună cu personal din cadrul instituțiilor cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență generate de tipurile de risc manifestate la nivelul județului, acționează pentru restabilirea stării de normalitate”, încheie sursa citată.
 

 
Citește și
Peste două mii de apeluri la 112, în Constanța, în urma fenomenelor meteo extreme
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii