Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza MAE confirmă decesul a două persoane de dublă cetățenie, israeliano-română

ro

14 Oct, 2023 18:25 764 Marime text

Ministerul Afacerilor Externe confirmă cu regret decesul, în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, a încă două persoane cu dublă cetățenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel. Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanțe familiilor acestora.

De asemenea, Ambasada României la Tel Aviv este în dialog cu autoritățile israeliene pentru verificarea informațiilor cu privire la dispariția unei persoane cu dublă cetățenie, israeliano-română.

Până la acest moment, Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa nu au recepționat solicitări de sprijin consular privind dispariția sau decesul altor cetățeni români în Statul Israel, transmite un comunicat din partea MAE. 

Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa mențin în permanență contactul cu autoritățile israeliene pentru verificarea informațiilor cu privire la cetățenii români.


Citește și:

MAE. Alți 58 de cetățeni români au revenit în țară din Statul Israel



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii