Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Singapore renunță la Valentine's Day. Ce zi a devenit cea mai solicitată pentru contractarea de căsătorii

ro

14 Feb, 2022 19:52 1353 Marime text
  • Ziua comercială Valentine's Day va fi eclipsată anul acesta în Singapore de o nouă dată: 22 de februarie, care prin repetarea mai multor cifre 2 (22/2/22) a devenit cea mai solicitată pentru contractarea de căsătorii, relatează luni EFE.

Deşi sugestiile de cadouri, mesajele de exaltare a iubirii şi imaginile unor cupluri în ipostaze tandre au luat luni cu asalt vitrinele, Valentine's Day are anul acesta un concurent neaşteptat în acest mic de stat din Asia de Sud-Est.

Data 22 februarie 2022 a devenit cea mai solicitată anul acesta de singaporezi pentru a trece pe la starea civilă, fiind considerată cea mai norocoasă zi în cultura chineză

Cu 75 la sută dintre cei 5,6 milioane de locuitori de ascendenţă chineză, micul stat va celebra anul acesta o lună februarie foarte romantică fără să uite de aspectul practic: tradiţia nu ia în considerare doar cifrele repetitive, de bun augur pentru începerea unei vieţi în doi, ci şi ocazia de a atrage prosperitatea şi norocul.

Un motiv în plus pentru ca aproape 500 de persoane să se înregistreze pentru a se căsători săptămâna viitoare, de zece ori mai multe decât într-o zi obişnuită şi de cinci ori mai mulţi decât cei care au ales să se căsătorească de Valentine's Day, potrivit ziarului South China Morning Post (SCMP).

Data 22/2/22 oferă un motiv în plus pentru a fi aleasă de cei care au memoria scurtă, având că este o dată uşor de ţinut minte.


Sursa foto: Pixabay 

Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii