Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Sibiu. Cinci mașini implicate! Accident rutier în zona localității Boița. Intervine SMURD

ro

27 Aug, 2023 11:29 1042 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Traficul rutier se desfășoară pe un fir, alternativ. Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute, anunță Infotrafic.
UPDATE 

ISU Sibiu intervine de urgență pe DN 7 în zona localității Lazaret, pe valea Oltului, la un accident rutier în care sunt implicate 5 autovehicule și 8 persoane. 

„Din fericire nu există persoane încarcerate. Cele 8 persoane implicate sunt evaluate și primesc îngriji medicale la fața locului. 

La locul accidentului sunt mobilizate: două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o ATPMV, o autospecială de stingere și un echipaj SAJ“, transmite ISU Sibiu. 



Știrea inițială

Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 240, în zona localității Boița, județul Sibiu, a avut loc un accident rutier.

Potrivit acestora, au fost implicate cinci autovehicule, soldat cu rănirea a trei persoane, ce acuză dureri și urmează a fi evaluate medical.
 
Traficul rutier se desfășoară pe un fir, alternativ. Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute, anunță Infotrafic.

Citește și:

Accident rutier în sensul giratoriu de la Anda din Constanța. Două mașini, implicate (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii