Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Share your Blood, Save a life“, acțiune organizată de JCI Constanța, alături de Tomis Bike și Skirtbike Constanța (galerie foto)

ro

01 Sep, 2019 13:45 2560 Marime text
Sâmbătă dimineață, JCI Constanța,  Tomis Bike și Skirtbike Constanța au organizat acțiunea Share your Blood, Save a life.
 
În debutul evenimentului, cei prezenți au avut posibilitatea să participe la un curs de prim ajutor susținut gratuit de Crucea Roșie Constanța. Activitatea s-a desfășurat pe Faleza Cazinoului Constanța, în foișorul din imediata apropiere a Comandamentului Marinei Miltare. Ulterior, trecătorii au primit pliante conținând informații despre importanța și beneficiile donării de sânge.
 
Evenimentul a continuat cu defilarea ce a avut drept scop întărirea mesajului: conștientizarea asupra importanței donării de sânge, punctul  de destinație fiind Parcul Tomis2, situat pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 148.  



Ziua a continuat în Parcul Tomis 2, unde s-au desfășurat activitățile de diseminare a informațiilor referitoare la  donarea de sânge,  dar și al  doilea curs pentru acordarea primului ajutor, susținut de Crucea Roșie Constanța. Acțiuni au fost susținute în mod gratuit persoanelor interesate.

„Nu sta deoparte! Fii un exemplu pentru cei din jur! Alătură-te și  salvează vieți!“, au transmis organizatorii evenimentului.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii