Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:15 18 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța cumpără servicii de pază și protecție

ro

18 Apr, 2021 15:52 1211 Marime text
  • Serviciul de Ambulanță Județean Constanța organizează licitație publică pentru achiziționarea de servicii de pază și protecție.
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța organizează licitație publică pentru a încheia un contract privind achiziționarea de servicii de pază și protecție în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

 Valoarea totală a contractului este de  36.420 lei.
 
Descrierea contractului

 
2428 ore de Servicii de paza in cadrul Serviciului de Ambulanta Județean Constanța, Strada Bravilor Nr. 1, -conform specificatiilor din Caietul de sarcini anexat prezentului anunt publicitar

Condiții referitoare la contract:

Autoritatea contractantă va achiziționa serviciile de pază, pentru perioada 01.05.2021 - 31.08.2021. Durata contractului: de la data semnării de către ambele parți pana in 31.08.2021. Contractul de servicii se poate prelungi cu acordul partilor, in aceleasi conditii, prin act aditional, condiționat de existenta resurselor financiare alocate. Neindeplinirea unei conditii impuse in caietul de sarcini si in prezentul anunt de catre agentul economic a carui oferta a fost selectata, atrage de la sine descalificarea sa si incheierea contractului de servicii cu urmatorul ofertant care indeplineste conditiile impuse.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19.04.2021, ora 13.15 

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii