Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de întreținere pentru aparatele de fotocopiere achiziționate de Sucursala Regională CF Constanța (DOCUMENTE)

ro

02 Apr, 2024 12:30 453 Marime text


C.N.C.F. „CFR” SA – Sucursala Regională CF Constanța și firma NS Copiers SRL au încheiat un contract prin cumpărare directă, potrivit anunțului de atribuire din SEAP din data de 28 martie 2024.
 
Prețul plătit de autoritatea contractantă este de 190.000 de lei.
 
Obiectul achiziției este „service de întreținere (revizii, reparații, consumabile) aparate fotocopiere”.
 
Serviciul de “Service de întretinere (revizii, reparații, consumabile) aparate fotocopiere” pentru echipamentele aflate în proprietatea Sucursalei Regionala CF Constanța, include:
1 Revizii periodice echipamente A3 și A4, care constau în verificarea funcționării fiecărui tip de aparat prin curățare - aspirare, gresare-degresare, identificarea și constatarea defectelor tehnico-mecanice ale echipamentelor și verificarea parametrilor funcționali ai aparatelor.
Costul reviziilor este 3.367 lei.
2 Reparațiile accidentale se vor efectua numai la solicitarea scrisă a beneficiarului, pentru echipamentele cuprinse în contract, conform anexei
Costul reparațiilor accidentale este 16.560 lei.
3 Piese de schimb și consumabile - În cazul în care este necesară înlocuirea anumitor repere, costul pieselor sau consumabilelor va fi adus la cunoștiință beneficiarului printr-un deviz estimativ. Costul consumabilelor și pieselor de schimb este 170.073 lei.
 
Valabilitatea contractului este de 12 luni.
 
Despre NS Copiers SRL
 
Datele de pe termene.ro arată că NS Copiers SRL funcționează din anul 1998, are sediul în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei nr. 135, Constanța și obiectul de activitate este „repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice”.
 
Firma a realizat în 2022 o cifră de afaceri de peste 22 de milioane de lei și un profit de peste 1,6 milioane de lei. Numărul de angajați a fost egal cu 12.
 
Firma este condusă de trei asociați. Este vorba despre Sorin Sârbescu, Mihai Durbală și Gheorghe Enache.
 
În plus, Mihai Durbală și Sorin Sârbescu sunt administratori.
 
Conform termene.ro, Mihai Durbală și Sorin Sârbescu mai sunt prezenți în KMD Solution Group SRL și Intertech Solution SRL, ambele radiate.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, la nivel național, NS Copiers SRL are încheiate 1.405 cumpărări directe, iar la nivelul județului Constanța, numărul este egal cu 751.
 
Toate cumpărările directe ale NS Copiers SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMNET”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Au obținut aproximativ 76 de milioane de euro Bawi Construction și Swietelsky Construct se vor ocupa de lucrările de modernizare a infrastructurii feroviare din Portul Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii