Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Septimiu Bourceanu - „Cazinoul din Constanța va rivaliza, sigur, cu cele mai frumoase clădiri monument din Europa“

ro

19 Aug, 2022 10:41 2586 Marime text
  • Senatorul PNL de Constanța și lider al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în acest context.

Astăzi, 19 august 2022, Cazinoul din Constanța le pregătește constănțenilor, dar și tuturor celor ce iubesc acest monument și abia așteaptă să îl vadă renăscut o surpriză de proporții!

Fastuosul monument se va dezveli pentru o zi publicului, dezgolit de schele, pentru ca toți să poată vedea - și admira - progresele lucrărilor întreprinse până acum și rezultatele orelor de muncă asiduă și dedicată pentru renașterea bătrânului monument.

Senatorul PNL de Constanța și lider al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în acest context.

„Cazinoul din Constanța va rivaliza, sigur, cu cele mai frumoase clădiri monument din Europa. Un simbol al Constanței care revine la viață și care va aduce un plus de eleganță orașului nostru“, se arată în postarea lui Septimiu Bourceanu. 

Sursă foto: Septimiu Bourceanu/Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii