Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Septimiu Bourceanu „Este Ziua NATO și conflictul sângeros de la granițele noastre ne face să fim mai conștienți de importanța apartenenței noastre la această alianță militară“

ro

03 Apr, 2022 18:20 1143 Marime text
Avioane. Foto: Facebook Septimiu Bourceanu si www.nato.intSenatorul Septimiu Bourceanu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj cu ocazia Zilei NATO. 

În mesajul său senatorul a amintit și de războiul din Ucraina unde astăzi au avut loc noi atacuri și explozii puternice. 

„Explozii puternice la Odesa, atacuri cu rachete, civili și militari uciși, familii destrămate și milioane de oameni în pribegie. Din păcate, asta se întâmplă în prima duminică din aprilie 2022.

Este Ziua NATO și conflictul sângeros de la granițele noastre ne face să fim mai conștienți de importanța apartenenței noastre la această alianță militară.

România este membră NATO și asta înseamnă protecție durabilă, garanții extinse de securitate, un important articol 5 care spune că dacă suntem atacați partenerii și aliații se mobilizează imediat în apărarea noastră“ - este mesajul transmis de Septimiu Bourceanu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii