Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful DNA Constanța „Dacă nu vrei să arzi de viu într-un incendiu dintr-un spital din România, ai face bine să nu te îmbolnăvești“

ro

02 Oct, 2021 15:01 8996 Marime text
  • Șeful DNA Constanța, Andrei Bodean, critică dur declarațiile făcute de primarul Vergil Chițac după incendiul de la secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.
În urma incendiului, șapte persoane și-au pierdut viața.

„Vaccinati-va cu totii pentru a nu ajunge in astfel de situații” este declarația edilului care a stârnit reacția vehementă a șefului DNA.

Bodean a fost consternat de declarația lui Chițac, concluzionând că „dacă nu vrei să arzi de viu într-un incendiu dintr-un spital din România, ai face bine sa nu te îmbolnăvești”

„Oare dacă ardea cardiologia sau ortopedia, ce ne-ar mai transmis edilul? Lasati-vă de fumat, slăbiți, apucati-vă de sport? Nu vă mai rupeți picioarele?”, a scris Bodean pe Facebook.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a transmis, vineri seară, o înregistrare video în care a dat mai multe declarații despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase și despre situația administrativă a acestuia.

Postarea integrală a șefului DNA Constanța, Andrei Bodean:

„vaccinati-va cu totii pentru a nu ajunge in astfel de situatii” – Vergil Chitac, Primarul mun. Constanta, imediat dupa incendiu.
Deci daca nu vrei sa arzi de viu intr-un incendiu dintr-un spital din Romania, ai face bine sa nu te imbolnavesti.
Imbolnavirea te expune de fapt riscului de incinerare, nu instatiile electrice vechi de 80 de ani, lipsa detectoarelor de fum si a instalatiilor de stingere, nerespectarea normelor PSI si asa mai departe.
Sanatatea, ne invata administratia, e cea mai buna paza contra carbonizarii.
Oare daca ardea cardiologia sau ortopedia, ce ne-ar mai transmis edilul? Lasati-va de fumat, slabiti, apucati-va de sport? Nu va mai rupeti picioarele?
Sa ne intelegem, sunt fanatic pro vaccin. Alaltăieri am facut doza a 3 a.



 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii