Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CSAT. Pe ordinea de zi, situația de securitate în regiunea Mării Negre

ro

21 Feb, 2024 08:45 485 Marime text

Sursa foto: Administrația prezidențială




Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte, miercuri, în şedinţă la Palatul Cotroceni, potrivit Administrației prezidențiale.

Săptămâna trecută, Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a convocat această şedinţă, care se va desfăşura începând cu ora 13,00.

Conform sursei citate, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului sunt incluse subiecte referitoare la: evoluţii privind situaţia de securitate în regiunea Mării Negre în contextul agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei şi implicaţii pentru România; progresele înregistrate în domeniul planificării apărării, în special privind derularea programelor de înzestrare şi demersurile de creştere a gradului de încadrare, precum şi retenţia personalului; un raport privind activitatea desfăşurată de către Consiliul Operativ de Securitate Cibernetică în anul 2023 şi raportul CSAT privind activitatea desfăşurată anul trecut.

„În cadrul şedinţei CSAT vor fi analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale", a mai informat Administraţia Prezidenţială.

Precedenta şedinţă a CSAT a avut loc pe 12 octombrie 2023. 
 
Citește și
CSAT este convocat în ședință. Ce subiecte sunt pe ordinea de zi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii