Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință AGA la societatea B.T.T. PERLA COSTINESTIULUI S.A. Ce hotărâri au fost luate

ro

08 Sep, 2021 22:01 1689 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 2 din data de 24.06.2021 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor societății comerciale B.T.T. PERLA COSTINESTIULUI S.A.
Astfel, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor al S.C. BTT PERLA COSTINESTIULUI S.A. hotărăşte:

Articolul 1
La punctul 1 de pe ordinea de zi privind „Revocarea din funcţia de membru în Consiliul de Administraţie a dlui Dan-Constantin Gheorghiu" - votează „PENTRU".

Articolul 2
La punctul 2 de pe Ordinea de Zi privind „Numirea unui membru provizoriu în Consiliul de Administraţie până la finalizarea procedurii de selecţie, pe o perioadă de 4 luni cu posibilitatea prelungirii până la maxim 6 luni" - votează „PENTRU" şi se numeşte în funcţia de administrator Popa Mihai Florin, cetăţean român, durata mandatului acestuia fiind de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii până la maximum 6 luni.

Articolul 3
La punctul 3 de pe Ordinea de Zi privind „Mandatarea directorului general al societăţii Marius Dragu, să întreprindă toate formalităţile necesare publicării Hotărârii A.G.O.A. a S.C. B.T.T. PERLA COSTINEŞTIULUI - S.A. - votează „PENTRU".

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii