Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secții închise din cauza Covid-19, la Spitalul Mangalia. Mai mulți angajați au fost testați pozitiv

ro

13 Jan, 2022 18:53 1337 Marime text


 
  • Mai multe secții din cadrul Spitalului Municipal Mangalia au fost închise, miercuri, după ce angajați ai unității medicale au fost testați pozitiv la infecția cu coronavirus.




Potrivit reprezentanților instituției medicale este vorba de un număr de 19 angajați din cadrul Secțiilor: Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie.







„Conform procedurilor legale în astfel de situații, am luat toate măsurile sanitare care se impun, astfel că secțiile Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie și Pediatrie au fost temporar închise, timp de 7 zile, iar internările direcționate către cele mai apropiate unități medicale. Camera de gardă de la Pediatrie rămâne în continuare deschisă, doar pentru urgențe, în cadrul Pavilionului A”, a declarat managerul spitalului, Alina Dan.








Tot ea precizează că a fost înștiințată conducerea DSP Constanța, cea de la Ambulanță, precum și cea a spitalelor din apropierea Mangaliei, în eventualitatea în care vor fi pacienți care vor avea nevoie de internare pe secțiile respective.









Imediat ce situația va permite redeschiderea secțiilor, reprezentanții spitalului vor informa, în timp util.







Sursa foto:Primăria Mangalia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii