Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:56 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sea Protect Group Fire SRL şi-a completat obiectul de activitate. Va desfăşura şi activităţi de comerţ

ro

04 Jul, 2017 00:00 2115 Marime text
Sea Protect Group SRL, Lucian Claudiu Crăiţă şi Elena Lupu, asociaţi în Sea Protect Group Fire SRL, au luat, în Adunarea Generală a Asociaţilor din 15 mai, o serie de hotărâri.
 
Astfel, cei trei asociaţi au decis completarea obiectului secundar de activitate al societăţii cu următoarele activităţi: „repararea articolelor fabricate din metal; comerţ cu ridicata al produselor chimice, comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate, excepţie obiecte de cult, arme şi muniţii; lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat“.
 
De asemenea, a fost împuternicită Isabela - Cristina Bucur să semneze Actul Constitutiv Actualizat al Societăţii şi să efectueze formalităţile necesare înregistrării la Registrul Comerţului a prezentei hotărâri.
 
Sea Protect Group SRL a fost înfiinţată în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale. Societatea este deţinută de GVC Investment Company Ltd, cu sediul în Cipru, cu 95,24% din capitalul social, şi Lucian Claudiu Crăiţă, cu 4,76% din capitalul social.
Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de protecţie şi gardă, este Lucian Claudiu Crăiţă.
 
În Adunarea Generală a Asociaţilor din 15.12.2016, Gabriel Valentin Comănescu, Lucian Claudiu Crăiţă şi GVC Investment Company Ltd, cu sediul in Limassol, Cipru, în calitate de asociaţi ai SC Sea Protect Group SRL, au luat mai multe decizii. Astfel, a fost aprobată cesiunea, la valoarea nominală, a unui număr de 19 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, reprezentând 90,48% din capitalul social, de către Gabriel Valentin Comănescu către asociatul GVC Investment Company Ltd. În urma cesiunii, Gabriel Valentin Comănescu pierde calitatea de asociat al firmei şi renunţă la orice pretenţii ce decurg din calitatea de asociat asupra patrimoniului.
 
Hotărârile Adunării Generale a Asociaţilor Sea Protect Group Fire SRL au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Citeşte şi:
 
Gabriel Valentin Comănescu nu mai este asociat în Sea Protect Group. Cine i-a luat locul
 
Ce schimbări s-au făcut într-una dintre firmele deţinute de Gabriel Valentin Comănescu

Ti-a placut articolul?

Comentarii