Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se va înfrunta cu Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu Ce pasiuni ascunse are constănţeanul Daniel „Max" Dragomir, concurent la „Dansez pentru tine"

ro

04 Oct, 2012 01:00 3372 Marime text
Daniel_Max_1.jpgSemifinalistul de la „Vocea României", constănţeanul Daniel „Max" Dragomir, se va înfrunta din această toamnă pe ringul de dans cu vedetele Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu.

De ce a aşteptat această provocare? „Am acceptat invitaţia de a participa la această emisiune pentru că mi se pare extraordinar să pot să ajut pe cineva să-şi îndeplinească un vis, făcând ceea ce ştiu şi-mi place foarte mult!", spune Max.

„Dacă eu şi partenera mea vom câştiga concursul, promit că vin cu ea în braţe de la Buftea până în Bucureşti", a mai spus el.

Este convins de faptul că această confruntare nu va fi una uşoară. Este conştient de faptul că toţi sunt foarte ambiţioşi. „Le doresc mult succes!", le transmite el.

La şase ani, primii paşi de dans

Daniel Max s-a născut în Olteniţa, pe 1 mai 1987. Când avea doar 15 ani, după terminarea primului an de liceu, părinţii s-au hotărât să se mute la Constanţa. Aveau deja rude în oraşul de la malul mării aşa că le-a fost uşor să se adapteze.

În 2005 a absolvit Colegiul „Constantin Brătescu" din Constanţa. La acest liceu s-a transferat în momentul în care s-a mutat din Olteniţa. „Aici am găsit oameni minunaţi, de la care a învăţat multe lucruri în cei trei ani", mărturiseşte artistul.

Dansează de la vârsta de 6 ani, iar la 16 ani lucra deja ca dansator, la Teatrul de Revistă „Fantasio". La 19 ani, când a ajuns în Bucureşti, s-a angajat la Teatrul Naţional de Operetă. Pasiunea pentru cântat şi-a descoperit-o mult mai târziu: în urmă cu aproximativ doi ani. „Am îndrăgit această meserie şi, pentru că am avut artişti minunaţi lângă mine, mi-a fost uşor să asimilez informaţii în acest domeniu", ne spune artistul.

Părinţii l-au sprijinit foarte mult în tot ceea ce a făcut. „Am avut norocul să am nişte părinţi care nu mi-au impus o meserie anume. Mi-au dat tot ce am avut nevoie şi m-au sfaturi întotdeauna să las lucruri frumoase în urma mea", spune artistul.

Colegii de trupă, cei mai buni prieteni

Cum se derulează o zi din viaţa unui artist? „În zilele în care nu cânt pregătesc strategii pentru concerte. Aleg piese, ascult multă muzică şi îmi petrec majoritatea timpului alături de colegii mei din trupa «Smashed Mosquito», care sunt cei mai buni prieteni ai mei!", mărturiseşte Daniel Dragomir.

Îi place să se plimbe cu motocicleta

Cele mai multe concerte, trupa le-a susţinut în cluburile, în barurile şi în cadrul unor evenimente private din Bucureşti. „Ne bucurăm foarte mult când avem ocazia să cântăm şi în alte oraşe din ţară!", spune Max.

Daniel Dragomir are însă şi o pasiune mai puţin cunoscută: motociclismul. Artistul mărturiseşte că îl relaxează fiecare plimbare pe două roţi.

Pasiunile sunt, de regulă, costisitoare, dar el nu se plânge. Este mulţumit dacă din banii câştigaţi reuşeşte să-şi achite toate facturile şi să-şi satisfacă toate poftele. „Câştig destul cât să am o viaţă frumoasă!", spune el.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii