Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se sfinteste Biserica „Sfantul Teodor Tiron"

ro

10 Oct, 2009 03:24 4157 Marime text

biserica.jpgÎnalt Preasfinţitul Teodosie, Arhiepiscop al Tomisului, va oficia slujba de târnosire a lăcaşului de cult „Sfântul Teodor Tiron" din cartierul Medeea.

Evenimentul va avea loc în această dimineaţă. Toţi credincioşii care vor participa la slujbă vor avea acces în altar. „Biserica a fost construită în perioada 4 aprilie 2009 - 28 august 2009. Lăcaşul de cult adăposteşte moaşte ale Sfântului Mare Mucenic Teodor Tiron (sărbătorit pe 17 februarie) şi ale Sfântului Mucenic Trifon (sărbătorit pe 1 februarie)", se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Tomisului. Biserica este situată pe strada Spiru Haret nr. 4d.

Duminică, de la ora 09.00, ierarhul Tomisului va săvârşi liturghia la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din zona peninsulară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 11 Oct, 2009 11:30 In orasul Harsova de Constanta este biserica "Sfintii Constantin si Elena" care nu este NEZUGRAVITA in exterior in intregime , ci numai FADZA. Este a doua biserica din Romania ca MARIME . Este alta "lucrare" LIBERALA nefinalizata.