Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:32 05 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se oprește apa pe mai multe străzi din localitatea Lumina, județul Constanța!

ro

18 Oct, 2021 09:53 724 Marime text


Mai multe străzi din localittea constănțeană Lumina vor avea întreruptă furnizarea apei potabile miercuri, 20 octombrie 2021, ca urmare a racordării noii conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat de distribuţie.

Potrivit Biroului de comunicare al RAJA S.A., apa va fi întreruptă în intervalul orar 09.00 - 15.00.

Redăm, în continuare, comunicatul remis de Biroul de comunicare al RAJA S.A.:

          În vederea racordării la sistemul centralizat de distribuție a noii conducte de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada 22 Decembrie 1989 din localitatea Lumina, județul Constanța RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri – 20 octombrie 2021, în intervalul orar 09.00 – 15.00.
          Investiția face parte din Contractul de lucrări CL7 – Rețele de apă și canalizare Lumina, Corbu și Mihail Kogălniceanu, în valoare totală de aproximativ 24 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).
          Pe timpul desfășurării lucrărilor, se sistează furnizarea apei potabile pe următoarele străzi din localitatea Lumina: 22 Decembrie 1989, Câmpului, Pelican, Rogozului, Liliacului, Mare precum și pe cele adiacente acestora, iar în restul localității se va înregistra apă cu presiune redusă.
          Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii