Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se oprește apa în mai multe zone din Medgidia! Vezi dacă ești afectat

ro

23 Jan, 2023 14:22 1176 Marime text
Avarie RAJA, imagine cu rol ilustrativ, Sursa: pexels
În vederea executării lucrărilor de reabilitare a rezervorului de înmagazinare de la nivelul rețelei de alimentare cu apă din municipiul Medgidia, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei, joi – 26 ianuarie 2023, în intervalul orar 08.00 – 18.00., transmite RAJA SA. 

În acest timp vot fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

- Spital (tronsonul delimitat de str. Mărgăritarului și Tineretului);
- zona Vest (blocurile VS -uri și cartierul de case);
- Berărie (porțiunea delimitată de str. Rahovei cu Lupeni);
- Catanga (tronsonul delimitat de străzile Panseluțelor și Ovidiu), precum și cei de pe strada Lt. Oprea Haraciu;
- satul Remus Opreanu.


Investiția face parte din Contractul de lucrări Contractul de lucrări CL31 – “Stație tratare apă, rezervoare și conductă transport Hârșova. Gospodării de apă Năvodari. Reabilitare stație pompare Ovidiu. Reabilitare stații pompare ape uzate și conducte de refulare Mamaia Sat. Gospodărie de apă Valu lui Traian.

Reabilitare rezervor Medgidia. Stație de clorare Vadu Oii”, în valoare totală de aproximativ 41 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.



Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor., transmit reprezentanții RAJA SA. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii