Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se oprește apa în mai multe zone din Medgidia!

ro

28 Feb, 2023 13:19 996 Marime text
Avarie RAJA, foto: Unsplash Pentru executarea lucrărilor de reabilitare a rezervorului de înmagazinare de la nivelul rețelei de alimentare cu apă din municipiul Medgidia, RAJA S.A. va sista furnizarea apei potabile, în noaptea de joi spre vineri, 02 – 03 martie, în intervalul orar 23.00 – 06.00 dimineața.

 În acest timp vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:
  • Spital (tronsonul delimitat de str. Mărgăritarului și Tineretului) și strada Spitalului;
  • zona Vest (blocurile VS -uri și cartierul de case), Est (parțial) și Hidrofor;
  • Berărie (porțiunea delimitată de str. Rahovei cu Lupeni);
  • Catanga (tronsonul delimitat de străzile Panseluțelor și Ovidiu), precum și cei de pe strada Lt. Oprea Haraciu (blocurile D și E);
  • satul Remus Opreanu.
Investiția face parte din Contractul de lucrări CL31 – “Stație tratare apă, rezervoare și conductă transport Hârșova.

Gospodării de apă Năvodari. Reabilitare stație pompare Ovidiu. Reabilitare stații pompare ape uzate și conducte de refulare Mamaia Sat. Gospodărie de apă Valu lui Traian. Reabilitare rezervor Medgidia. Stație de clorare Vadu Oii”, în valoare totală de aproximativ 41 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

 Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor., transmite RAJA SA.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii