Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:24 22 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se oprește apa în localitățile Ștefan cel Mare, Saligny, Făclia și centrul orașului Cernavodă

ro

02 Mar, 2021 15:58 765 Marime text

 
  • Atenție, se oprește apa în localitățile Ștefan cel Mare, Saligny, Făclia și în zona centrală a orașului Cernavodă!
 
În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii înregistrate pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Medgidiei, din orașul Cernavodă, RAJA SA va sista furnizarea apei potabile, în ziua de miercuri – 03 martie 2021, în intervalul orar 08.30 - 19.00.
 
Pe timpul desfășurării lucrărilor vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Trust, cei din zona Centru și din vecinătatea Centralei Nucleare din orașul Cernavodă, precum și abonații din localitățile Ștefan cel Mare, Saligny și Făclia (partea dreaptă cu sensul de mers spre mun. Medgidia).
   

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmite RAJA.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii