Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:36 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Se oprește apa caldă în municipiu! Iată unde

ro

28 Sep, 2023 14:48 936 Marime text
Sursa foto: Pixabay



Conform Termoficare Constanța, în vederea realizării proiectului „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Cuza Vodă, din municipiu
Pentru efectuarea acestor lucrări nu se va furniza apă caldă de consum la următoarele puncte termice: PT 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9, 40, 41
Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim opt ore 
 
 
 
Conform Termoficare Constanța, în vederea realizării proiectului „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Cuza Vodă, din municipiu.
 
Pentru efectuarea acestor lucrări nu se va furniza apă caldă de consum la următoarele puncte termice: PT 1, 2, 3, 5, 7, 8, 9, 40, 41.
 
„Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim opt ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L. În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice”, precizează sursa citată.

De  asemenea, începând din dimineața zilei de 29.09.2023 se va opri furnizarea apei calde și la punctul termic PT66, mai adaugă Termoficare Constanța.

Pe site-ul www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 
Informații și intervenții pot fi obținute la Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792
 
Citește și

Se oprește apa caldă în municipiu. Iată care sunt consumatorii afectați

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii