Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se modifică organigrama MAI. Se va înființa un nou post de secretar de stat. Ce atribuții va avea

ro

24 Feb, 2021 10:47 3717 Marime text



Ministerul Afacerilor Interne a publicat, în transparență decizională, Proiectul hotărârii Guvernului pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 416/2007 privind structura organizatorică şi efectivele Ministerului Afacerilor Interne.


„Hotărârea Guvernului nr.416/2007 privind structura organizatorică şi efectivele Ministerului Afacerilor Interne, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 311 din 10 mai 2007, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică după cum urmează:

1. Alineatul (2) al articolului 1 va avea următorul cuprins:
 „(2) În activitatea de conducere şi reprezentare, ministrul este ajutat de 5 secretari de stat, 3 subsecretari destat şi secretarul general.”

2.Alineatul (1) al articolului 3 va avea următorul cuprins:„(1) În subordinea/în cadrul ministerului funcţionează unităţi, instituţii şi structuri, prevăzute în anexa nr. 2.”

3. Anexele nr. 1 și 2 se înlocuiesc cu anexele nr. 1 și 2 la prezenta hotărâre”, se arată în textul proiectului de hotărâre.

În actuala formulă organizatorică sunt patru secretari de stat și un secretar general, cât și 2 subsecretari de stat. Față de actuala organigramă, ar fi înfiinșată poziția de secretar de stat pentru relații internaționale, care va avea și un subsecretar.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii