Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se înființează două puncte de lucru pentru Proiectul de dezvoltare de gaze naturale Midia – MGD. Unul, situat în Corbu, județul Constanța!

ro

22 Jun, 2021 00:00 2586 Marime text
  • Acționarii Black Sea Oil & Gas au decis ca, în scopul implementării și dezvoltării Proiectului MDG, să fie înființate două puncte de lucru, respectiv unul la Platforma Ana și unul la Stația de Tratare a Gazelor.
  • În urma discuțiilor, s-a decis înființarea unui punct de lucru la Platforma Ana, în zona de producție a perimetrului XV Midia, Suprafața Contractuală B, Marea Neagră.
  • Cel de-al doilea punct de lucru a fost înființat la Stația de Tratare a Gazelor, amplasată pe următoarele parcele: Parcela A270/6/3, Parcela A270/5, Parcela A270/4 și Parcela A270/3 situate în comuna Corbu.
 
Acționarii Black Sea Oil & Gas au decis înființarea a două puncte de lucru, în vederea implementării Proiectului de dezvoltare de gaze naturale Midia – Proiectul MGD.
 
Decizia a fost luată în luna aprilie 2021 de acționarii companiei Black Sea Oil & Gas, respectiv Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (reprezentată de Mihaela Mihăilescu), societatea  luxemburgheză CIEP Romania SCA (reprezentată de Marilena-Cătălina Șerban) și BSOG Holding Activity SRL (reprezentată de Marilena-Cătălina Șerban).
 
Recent, hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Se arată în documentul oficial că acționarii Black Sea Oil & Gas au decis ca, în scopul implementării și dezvoltării Proiectului MDG, să fie înființate două puncte de lucru, respectiv unul la Platforma Ana și unul la Stația de Tratare a Gazelor.
 
„În ceea ce privește punctul de lucru aferent Platformei Ana, BSOG a solicitat și a primit confirmarea din partea Agenției Naționale pentru Resurse Minerale nr. 145 din 02.02.2021 cu privire la (i) calitatea BSOG de operator și cotitular al Acordului de Concesiune și (ii) amplasamentul Platformei Ana în «zona de producție a perimetrului XV Midia, Suprafața contractuală B, Marea Neagr㻓.
 

Terenurile de la Corbu vizate

 
Cel de-al doilea punct de lucru, de la Stația de Tratare a Gazelor, se va înființa pe terenurile deținute împreună de cotitulari, în comuna constănțeană Corbu, respectiv:
 
  • Terenul situat pe raza teritorială a Comunei Corbu, satul Vadu, județul Constanța, Parcela A270/6/3, identificat cu număr cadastral 111154, înscris în Cartea Funciară nr. 111154 a Comunei Corbu, județul Constanța;
  • Terenul situat pe raza teritorială a Comunei Corbu, satul Vadu, județul Constanța, Parcela A270/5, identificat cu număr cadastral 113812, înscris în Cartea Funciară nr. 113812 a Comunei Corbu, județul Constanța;
  • Terenul situat pe raza teritorială a Comunei Corbu, satul Vadu, județul Constanța, Parcela A270/4, identificat cu număr cadastral 111080, înscris în Cartea Funciară nr. 111080 a Comunei Corbu, județul Constanța;
  • Terenul situat pe raza teritorială a Comunei Corbu, satul Vadu, județul Constanța, Parcela A270/3, idenfiticat cu număr cadastral 113813, înscris în Cartea Funciară nr. 113813 a Comunei Corbu, județul Constanța.
 
Astfel, în urma discuțiilor, s-a decis înființarea unui punct de lucru la Platforma Ana, în zona de producție a perimetrului XV Midia, Suprafața Contractuală B, Marea Neagră.
 
Cel de-al doilea punct de lucru a fost înființat la Stația de Tratare a Gazelor, amplasată pe următoarele parcele: Parcela A270/6/3, Parcela A270/5, Parcela A270/4 și Parcela A270/3 situate în comuna Corbu.
 
S-a mai hotărât ca Oana Alexandra Ijdelea, Ioana Mihaela Criste și Marilena Cătălina Șerban să fie numite, fiecare separat, în calitate de reprezentanți autorizați cu puteri depline ai Societății pentru a duce la îndeplinire hotărârile.
 

Cifre și date

 
Potrivit Confidas.ro, consultat la data de 21 iunie 2021, Black Sea Oil & Gas a fost înființată în 2007 și are sediul social în București, Sectorul 1, pe Calea Floreasca nr. 175.
 
Firma se ocupă cu „extracția gazelor naturale“.
 
Acțiunile sunt deținute de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, cu sediul în Londra (9,99%),  CIEP Romania SCA, cu sediul în Luxemburg (0,02%) și BSOG Holding Activity SRL, cu sediul în București (89,99%).
 
Director general, președinte al Consiliului de Administrație și administrator este Mark Douglas Beacom, iar administratori și membri CA sunt Irina Anca Bolomey și Da Corbeanca Consultant SRL.
 
În 2018, a avut 0 angajați, o cifră de afaceri de 427.364 de lei și o pierdere netă de 39.231.449 de lei.
 
În 2019, numărul angajaților a fost 26, cifra de afaceri a fost 325.792 de lei, iar pierderea netă a fost 49.864.802 lei.
 
La momentul consultării Confidas.ro, nu existau înregistrări privind anul 2020.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Premierul Ludovic Orban vine mâine la Constanța! Va fi însoțit de alți miniștri

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii