Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută firmă pentru reabilitarea Școlii Primare din Letea, județul Tulcea

ro

30 Sep, 2020 00:00 1410 Marime text
 
  • Primăria comunei CA Rosetti, județul Tulcea, organizează licitație publică pentru a cumpăra servicii de proiectare și asistență tehnică, anunț de atribuire ce poate fi consultat în secțiunea „Documente“.

Primăria comunei CA Rosetti , județul Tulcea organizează licitație publică pentru a încheia un contract de furnizare servicii de proiectare și asistență tehnică din partea proiectantului pentru proiectul Reabilitare, modernizare și dotare Școala Primară Letea, Comuna CA Rosetti, județul Tulcea.

Valoarea estimată a contractului este de 15.521 lei. Anunțul a fost publicat la data de 28 septembrie 2020.

Descrierea contractului

Obiectul contractului constă în elaborarea proiectului tehnic de execuție inclusiv a caietelor de sarcini și a detaliilor de execuție, documentațiilor pentru obtinerea avizelor/acordurilor/autorizatiilor, documentația pentru obtinerea autorizatiei de construire, asistenta tehnica din partea proiectantului pe perioada executiei lucrarilor, pentru participarea proiectantului la fazele incluse in programul de control al lucrărilor de executie si executia lucrarilor la obiectivul de investitie Reabilitare, modernizare si dotare Scoala Primara Letea, Comuna C.A ROSETTI, judeţul Tulcea Serviciile de proiectare vor fi prestate in conformitate cu prevederile HG nr. 907/2016 si a oricaror acte normative aplicabile din domeniu a caror cunoastere si aplicare reprezintă o obligație a proiectantilor, iar lucrarea va fi executata in conformitate cu documentația tehnica, cu prevederile Legii nr. 10/1995 si a oricaror norme legale aplicabile din domeniul obiectului contractului.

Valoarea totală a achiziției este de 15.521 lei, din care : - proiect tehnic și detalii de execuție =12.521 lei. - asistență tehnică din partea proiectantului si pentru participarea proiectantului la fazele incluse in programul de control al lucrarilor de executie = 3.000 lei Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data-limită de depunere a ofertelor/ candidaturilor se stabilește de către autoritatea/entitatea contractantă în anunţul de participare/ simplificat : 6 Autoritatea/entitatea contractantă stabileşte prin anunţul d participare/simplificat unul sau două termene-limită în care va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificare/ informaţiilor suplimentare: 3.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității/entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Pindic Ghiocel – primar, Viceprimar si consilier local: Pocora Antonel, Cîrlan Petru – secretar, Cîrlan Aurora – responsabil achizitii publice, Consilieri locali : Hancerenco Florentina, Bărlădeanu Liliana, Burlacu Vasile, Canareica Costică, Burduja Dumitrina-Rodica, Graciov Nicolae, Maxim Mihaela-Constantina, Sîrbu Paul.  Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: este 09.10.2020, ora 15.00.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului,

de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii