Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Școala altfel”, alături de polițiștii din Constanța. Iată ce au învățat elevii (FOTO)

ro

10 Nov, 2023 14:06 800 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • Zeci de elevi de la Școala Gimnazială nr. 2 Mihail Kogălniceanu au petrecut ieri o zi de neuitat alături de polițiștii din cadrul postului de poliție din localitate.
 
Zeci de elevi de la Școala Gimnazială nr. 2 Mihail Kogălniceanu au petrecut ieri o zi de neuitat alături de polițiștii din cadrul postului de poliție din localitate, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Activitățile s-au desfășurat în cadrul programului „Școala Altfel”.
 
Elevii s-au dovedit atenți și receptivi la ora de educație rutieră și au învățat imediat semnificația indicatoarelor, cum să circule cu bicicleta și cum să traverseze strada.
 
Totodată, polițiștii le-au vorbit despre violența în școală și despre cum trebuie să se comporte, în general, în societate.
 
Momentul final, dar și cel mai interesant al activităților desfășurate a fost prezentarea autospecialelor de poliție, când cei mici au avut prilejul să urce în vehicule și să pornească girofarul, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Bîltag Dumitru, Nicolae Simion și Cătană Daniel Ovidiu: Cum arată echipa managerială a IPJ Constanța. Cine sunt cei trei comandanți și când au audiențe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii