Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări la Scapino Junior SRL! Enache Nancu a devenit acţionar majoritar alături de Costică Samara

ro

09 Nov, 2016 00:00 3478 Marime text
Asociaţii societăţii Scapino Junior SRL, Enache Nancu, deţinător a 33% din capitalul social, Costică Samara - 33% din capitalul social şi Iosif Marius Pandele - 34% din capitalul social, reprezentând 100% din capitalul social subscris şi vărsat, au participat pe 19 octombrie la Adunarea Generală a Asociaţilor.
 
Aceştia au hotărât următoarele: se cesionează de către asociatul Iosif Marius Pandele toate părţile sociale deţinute în societate, şi anume 34% - 65.250 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, din capitalul social, precum şi toate drepturile şi obligaţiunile aferente către asociatul Enache Nancu. Preţul negociat al cesiunii este de 1.058.675 de lei. Câştigul realizat de către asociatul cedent este de 406.175 de lei, iar impozitul aferent câştigului realizat de către asociatul cedent este de 64.988 de lei.
 
În conformitate cu dispoziţiile Codului Fiscal, impozitul se calculează, reţine şi varsă de către asociatul cedent. Preţul negociat se va achita asociatului cedent Iosif Marius Pandele de către asociatul cesionar Enache Nancu până la sfârşitul zilei bancare 20.10.2016. Referitor la dividendele aferente anului 2015 care nu au fost încasate încă de către asociaţi, părţile arată că asociatul cedent Iosif Marius Pandele va încasa suma corespunzătoare până la data de 1.11.2016.
 
În urma cesiunii intervenite, capitalul social al societăţii şi repartizarea acestuia între asociaţi va fi: capitalul social total este de 1.874.460 de lei, din care 652.700 de lei numerar şi 1.221.760 de lei aport în natură, echivalentul a 187.4456 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, repartizate între asociaţi după cum urmează: Enache Nancu: 67%, 126.348 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, adică 1.263.480 de lei, şi Costică Samara: 33%, 61.098 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, adică 610.980 de lei.
 
De asemenea, Iosif Marius Pandele s-a retras şi din funcţia de administrator al societăţii. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Enache Nancu este asociat în mai multe societăţi comerciale din Constanţa, precum Brussa Total SRL, Scapino Junior SRL, Scapino SRL, dar şi în mai multe firme aflate în lichidare sau radiate: Brian & Company - Scapino SRL, NLJ Human Resources SRL, Pasticeria Scapino SRL, Riggio Company SRL, Sicilianul & Co SRL. Acesta este asociat în cadrul câtorva societăţi alături de Costică Samara: Brian & Company - Scapino SRL, Pasticeria Scapino SRL, Scapino Junior SRL, Scapino SRL şi Sicilianul & Co SRL.
 
La rândul său, Iosif Marius Pandele este asociat în firma Comescarpa SRL şi Lucky Company SRL, aflate în funcţiune, precum şi în societăţile Adixenia Star SRl şi Adyxenia SRL - întrerupere temporară de activitate, lichidare şi radiată.
 
Reamintim faptul că numele lui Costică Samara a fost implicat într-un proces pentru ucidere din culpă, după ce a accidentat doi bătrâni, în timp ce încerca să parcheze în faţa restaurantului Scapino, pe care îl deţine. Deşi un om a murit în spital, iar un altul a fost rănit grav, anchetatorii au decis ca afaceristul să nu fie trimis în instanţă pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, hotărând scoaterea sa de sub urmărirea penală, pe motiv că faptei îi lipseşte vinovăţia. Accidentul a avut loc pe 25 iunie 2009, pe bulevardul Ferdinand din Constanţa, când Samara, în încercarea de a parca autoturismul în faţa restaurantului, a apăsat din greşeală pedala de acceleraţie în loc de frână, strivindu-i pe doi bătrâni între vehicul şi zidul restaurantului.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi

Patron la Scapino. Afaceristul Samara a scăpat de dosarul cu uciderea din culpă

Dosarul Samara, in stand by

Samara de la Scapino a bagat doi oameni in spital (galerie foto)

Victima lui Samara a murit in spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii